Kouros Village

Blogg

2010/2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002

November 2003
Vi har startet planleggingen av neste års sommer. Foreløpig ligger vi på været og venter på hva som skjer med flyvninger til Hellas fra Norge. I skrivende stund ser det ut til at Virgin-Express skal starte fra Gardermoen. Snowflake har utsatt avganger fra Norge inntil videre, og Sterling flyr til Kos neste sommer - ikke Santorini eller Athen som vi hadde håpet.
Juni/juli 2003

En sommer er over ... osv.. Etter 5 uker på øya er det rart å være tilbake igjen. Vi hadde besøk av mange - og møtte andre.

 

Reisen nedover med Virgin -Express var temmelig slitsom. Flytidene ble endret etter at vi hadde bestilt, så vi fikk 6 timer i Brüssel på veien.dette i tillegg til turen ned til Göteborg gjorde det hele til litt kraftig kost. Vi tok toget inn til Brüssel og spiste frokost på et pannekakehus. Det likte ungene. Når vi endelig kom ned tok vi drosje til Pireus ca € 40 og det var jo dyrt. Tok nattbåten klokken 22.00 med lugar. Fremm i Paros klokken 03.30. Tok drosje til Pounta hvor Kaptein Tasos på Thiella plukket oss opp. I seng klokken 04.00.

 

De første to ukene var vi alene med Simen (7) og Axel (5). Dagene gikk bort til turer til campingstranda for bading, soling og lunsj på campingen. Skillene etter badebuksa ble raskt borte og vi møtte nye og gamle venner. Det er utrolig hvor mange som kommer igjen år etter år. Torsdag etter halvannen uke dro vi på tur til Delos - gudenes øy - for så å plukke opp Ellen K på Mykonos. Vi reiste med Alexander fra Naoussa klokken 09.00. En kjempeflott tur - og det var fint å se igjen Ellen. På Mykonos traff vi pelikanene på havna og spiste en grei lunsj.

 

På lørdag dukket Liv, Simen og Didrik opp. Prosjektet med øyhopping ble forkastet til fordel for tre uker på Kouros Village og Antiparos. Og Unni Kate, Ola, Ingrid og Olav. Og så kom Kari og Jacob - Janne og Anne - Nina, Henrik og Magnus - Morten, Vibeke, Nicolay og Sondre. Mange middager ute og morsomme kvelder. Jentene dro på Doors og kom hjem utpå morgenkvisten flere ganger, mens vi gutta (stort sett) passet hus og barn.

 

Vi var på to båtturer med Tasos på Thiela, flere ganger på Still Waters for lunsj, en tur på Tea, mange turer på Squaren og Doors, Marianos og i det hele tatt.

 

Vi gleder oss allerede til neste år.

April 2003
Påskeferie. I år har det vært en svært dårlig vinter med masse regn her nede.Det er fantastisk å se øyene så grønne. Vi fløy fra Athen til Paros - og det er utrolig å se hvor fruktbart det er overalt.Vi fikk innstalert aircondition, men benyttet den til oppvarming og ikke kjøling.
Lorentzen
Antiparos / Kykladene / Hellas
Spacer
Telefon: (mobil) +47 92013059 (Antiparos) +30 22840 28052 / (IP) +47 852 44 688
Adresse Hellas: Brita Bergsnov-Hansen & Tom Lorentzen, Kouros Village, 84007 Antiparos, Cyclades, Greece.
Adresse Norge: Brita Bergsnov-Hansen & Tom Lorentzen, Charlotte Andersens vei 24b, 0375 Oslo.
Email: postmaster@antiparos.no

Takk til Trond Heggelund for mange fine bilder -TrondHeggelund.no - ©